Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Υβριστικά πανό κατά της Ελλάδας ανάρτησαν Αλβανοί στα Τίρανα!


Με τις προκλήσεις των Αλβανών προς την Ελλάδα να πληθαίνουν συνεχώς και ειδικότερα προς τους ομογενείς της Βορείου Ηπείρου, Αλβανοί φοιτητές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα και ανάρτησαν υβριστικά πανό για την χώρα μας.

Πρόκειται για ακόμη μια υποκινούμενη εθνικιστική κίνηση που έρχεται να δυναμιτίσει το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην Αλβανία, μετά τις δηλώσεις του Θεόδωρου Οικονόμου (πρώην Προξένου της Κορυτσάς) ότι θα πρέπει στην επικείμενη απογραφή στην Αλβανία, οι Βορειοηπειρώτες να δηλώσουν, ότι είναι Έλληνες στην απογραφή που θα γίνει στην γείτονα χώρα.
Σχετικά με την απογραφή που αποτελεί ένα σημαντικό τεστ της Αλβανίας για την πορεία της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει οριστεί καν ημερομηνία!
Κάποιος - κάποιοι πρέπει να σταματήσουν συνεχώς να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα γιατί υπάρχουν φόβοι για κλιμάκωση της βίας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια εναντίον των Ελλήνων της Αλβανίας και σαφώς μηδενίζει τις προσπάθειες για μια μελλοντική ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Πηγή: epirus.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

7.12. Η ΟΜ.Σ.Ι.Ε. εορτάζει την "ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ"

      Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ, από την Ομοσπονδ...