Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα 6 Μαΐου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αλλαγή σκυτάλης στην Οµοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, µετά από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα το Σάββατο 6 Μαΐου 2017. Ο διακεκριµένος ιατρός, Γιώργος Ναούµ, µετά από δύο επιτυχηµένες θητείες στο τιµόνι της κορυφαίας Ιεροψαλτικής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης, παρέδωσε την Προεδρία και µία ατζέντα σηµαντικών πρωτοβουλιών στο Νέο Διοικητικό Συµβούλιο επικεφαλής του οποίου εξελέγη οµόφωνα ο Πρωτοψάλτης του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Παλαιού Φαλήρου, Κωνσταντίνος Πολίτης.

Θέσεις Αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Πρωτοψάλτες Νικόλαος Κυδωνιάτης (Πάτρα), Παναγιώτης Χοβαρδάς (Θεσσαλονίκη) και Ευστάθιος Γραµµένος (Βόλος). Γενικοί Γραµµατείς εξελέγησαν ο Άκης Λιλιόπουλος (Αθήνα) και ο Φώτης Γιαννακάκης (Καλαµάτα). Ταµίας ορίστηκε ο Γρηγόρης Καφίρης (Αθήνα), ενώ την κοµβικής σηµασίας θέση του Κοσµήτορα κατέλαβε ο Χαραλάµπης Συµεωνίδης (Αθήνα). Μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν επίσης οι Γιώργος Μακρυγιάννης (Πάτρα), Νίκος Μποσίνης (Καλαµάτα) και Νικόλαος Παπαδηµητρίου (Πύργος).

Η θητεία της νέας διοίκησης θα είναι διετής.
Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλη και τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΟΜΣΙΕ κ. Γιώργο Ναούμ.

Φωτογραφία του χρήστη Niki Kerameus.
Με την Βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκη Κεραμέως και την Διευθύντρια Νεώτερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Βίλλυ Φωτοπούλου
Φωτογραφία του χρήστη Niki Kerameus.
Από την Ημερίδα και τις Αρχαιρεσίες της ΟΜΣΙΕ στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ι.Μ. Πεντέλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

7.12. Η ΟΜ.Σ.Ι.Ε. εορτάζει την "ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ"

      Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ, από την Ομοσπονδ...