Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν, στον ιστορικό ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΡΩΜΑΝΟΣ ΜΕΛΩΔΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ", Εκλογές για την ανάδειξη Εκπροσώπων στην Γενική ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΜ.Σ.Ι.Ε.). 

Οι εννέα (9) εκπρόσωποι που εκλέγονται (με αλφαβητική σειρά)  είναι οι: 
Αναστάσιος Αναστασίου
Γρηγόριος Κακούρης
Γρηγόριος Καφίρης
Κυριάκος (Άκης) Λιλιόπουλος
Γεώργιος Ναούμ
Κωνσταντίνος Πολίτης
Χάρης Στεργιόπουλος
Χαραλάμπης Συμεωνίδης
και Γεώργιος Χατζηχρόνογλου


Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των συναδέλφων ιεροψαλτών στην ψηφοφορία θύμισε παλιές καλές εποχές και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας, πολλά υποσχόμενης εποχής για την ψαλτκή τάξη, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι η αλλαγή φρουράς και η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της. 
  Πρέπει να επαινεθεί ιδιαίτερα η προσπάθεια του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Ηλία Ρεδιάδη Τούμπα, καθώς και όλων των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την επιτυχία καθώς και για την επιλογή τους να μην είναι υποψήφιοι προκειμένου να διασφαλίσουν την ακεραιότητα και το αδιάβλητο της διαδικασίας. Τέλος πρέπει να αποδωθούν εύσημα και στα Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην σημερινή γιορτή της ιεροψαλτικής οικογένειας της Αττικής. 
Την ερχόμενη Κυριακή πραγματοποιούνται οι Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας που θα συνδυαστούν με την διοργάνωση ΗΜΕΡΙΔΑΣ με θέμα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Στην Ημερίδα, που θα φιλοξενηθεί με ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, στη Ιερά Μονή Πεντέλης, θα παρουσιαστούν Εισηγήσεις ειδικών Επιστημόνων και Ιεροψαλτών για σημαντικά θέματα του κλάδου. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

7.12. Η ΟΜ.Σ.Ι.Ε. εορτάζει την "ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ"

      Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ, από την Ομοσπονδ...